Goed is Goed producties presenteert

De Vol is Vol dinnershow

Priesters hebben hun kans gehad, goede psychologen zitten niet meer in het basispakket, dus blijft er maar één redder over: de kunstenaar. Onder het motto de mens lijdt het meest aan het lijden dat hij vreest presenteert theatermaker Boy Jonkergouw i.s.m de TilburgvoorCultuurNACHT een dinnershow rondom het thema hoop in bange dagen. De Vol is Vol Dinnershow is een multidisciplinair cultuurbuffet waar de komst van vluchtelingen niet wordt gevreesd, maar gevierd.

Van 18:15 tot 19:45 opent de Tilburg voor Cultuurnacht met een festijn dat het beste valt te omschrijven als Syrische bruiloft meets oktoberfesten. Uw gastheren: een choreograaf uit Damascus, Een kok uit Aleppo en een restauranthouder uit Afghanistan. De muzikale en theatrale gerechten worden opgediend door Tilburgse artiesten.

Plaats van handeling is de LocHal Burgemeester Brokxlaan Tilburg.
De deuren gaan om 17:45 uur open. Het programma start om 18:15 uur

Maak het mee:

1.    Alhoewel onze Syrische kok een deel van de versnaperingen voor zijn rekening neemt, willen wij aanwezigen vragen een nostalgiehap mee te nemen: een klein gerecht, waar voor je een herinnering of  verhaal aan vast zit. Deze hap is ook je entreekaartje voor de Dinnershow. Wie geen eigen nostalgiehap bij zich heeft, betaalt 5 Euro extra entree (boven de kosten voor een passepartout voor de TilburgvoorCultuurNACHT).
2.    Het is eind oktober. Het kan koud zijn in de LocHal. Wij adviseren dan ook warme kleding aan te trekken. Denk aan thermisch ondergoed.
3.    Reserveer op tijd via www.tilburgvoorcultuur.nl of vanaf 1 oktober via een van de kassapunten (NWE Vorst, Theaters Tilburg, Factorium of Paradox) want om maar eens een oudhollandse wijsheid aan te halen: vol is…