Cultureel Café | in gesprek met oa Anton Dautzenberg, Ruud Vreeman, Diederik Stapel

Cultureel Café | in gesprek met oa Anton Dautzenberg, Ruud Vreeman, Diederik Stapel

locatie:
Cinecitta
WillemIIStraat 29

Over:

Verrassende ontmoetingen in Cultureel Café Tilburg

Cultureel Café Tilburg haakt in op de TilburgvoorCultuurNACHT met een speciale editie in Ruimte X, Cinecitta met vier verrassende ontmoetingen/gesprekken tussen telkens twee interessante personen die in de Tilburgse culturele wereld actief zijn. Elk gesprek duurt ongeveer 25 minuten en wordt omlijst met live-muziek. Die wordt verzorgt door Stephan Peters, die in 2015 cum laude afstudeerde aan het conservatorium in Tilburg en dit jaar tijdens de Gentse Feesten een kleinkunstprijs voor nieuw talent won.

Om 20.30 uur spreekt schrijver/journalist Ralf Bodelier met Tineke Schuurmans, o.a. bekend van het varkensproject. Om 21.30 uur  schuiven schrijver Anton Dautzenberg en directeur Chris van Koppen van het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur (BKKC) aan de tafel. Om 22.30 ontmoet oud-burgemeester en bluesfanaat Ruud Vreeman een verrassende Tilburgse muzikant(e). Om 23.30 sluiten schrijver Diederik Stapel en artistiek directeur Piet Menu van het Zuidelijk Toneel de avond af.

Deze speciale editie van het Cultureel Café komt in plaats van de gebruikelijke aflevering op de vierde zondag van de maand, die zondag 30 oktober zou plaatsvinden.

Programma

20.30 – 21.00 Ralf Bodelier & Tineke Schuurmans
21.30 - 22.00 Anton Dautzenberg & Chris van Koppen
22.30 - 23.00 Ruud Vreeman & verrassende muzikant(e)
23.30 - 24.00 Diederik Stapel & Piet Menu